Top
Reacties
 
Lieve Ingrid.

De bewustincontact massage sessie die ik afgelopen vrijdag  bij jou heb mogen ontvangen ging mijn voorstellings vermogen voorbij en maakt dat,nu ik jou mail,een glimlach op mijn gezicht geeft en een gelukkig gevoel van binnen.
Een fijn huiselijk ontvangst,met een fijn gesprek,waardoor,en misschien klinkt het gek,ik een verbinding met jou voelde en dacht,hier doe ik goed aan.
De spirituele kamer,zo kwam het op mij over,viel als een warme deken over mij heen,en gaf mij gelijk rust en vertrouwd en veilig gevoel.
Bij de meditatie met de ademhaling werd deze rust alleen maar versterkt en het ontdoen van mijn kleding,voelde inderdaad als een “bevrijding”
De massage,ik noem het liever,aandacht geven aan ieder deel van het lichaam EN geest,was met tederheid en kracht.
Bij de momenten dat jouw lichaam mijn lichaam aanraakte ging er een tinteling en rust door me heen,heerlijk .Dit alles wat ik omschrijf is maar een kort moment wat ik in woorden op papier kan neer zetten,er raast zoveel door mijn lichaam en hoofd heen dat er volgens mijn geen begrijpelijke zinnen van te maken zijn,en alles positief hoor!.
Ook na de sessie,de aandacht en rust die jij aan mij bestede,gaf mij het gevoel van,ik wil helemaal niet weg.
Ingrid je bent een geweldige vrouw met echte aandacht,tederheid,kracht en gevoel.
Dank je voor alles en tot de volgende keer.


Liefs Peter.


 
Misschien een late mail aan jou,maar ik wil je toch even bedanken voor de massage vorige week .
Het heeft mij enorm veel rust en ontspanning gegeven,die ik op dat moment hard nodig had.
Zoals gebruikelijk voor de ontvanger (ik) naar gevoel te kort ,2 uur vliegt voorbij bij jou,het kan voor mij wel uren en uren duren.
De liefde die jij geeft en de aandacht voor mij persoonlijk,is ook echt het gevoel dat het voor mij persoonlijk is, waarbij iedere aanraking van het lichaam weer een verrassing was/is.
Jij geeft aandacht aan lichaam en geest waardoor ik op een gegeven moment het gevoel had dat ik “ ergens anders “ was en niet in het nu met stress en problemen,maar echt kon ontspannen ,heerlijk !
Zoals jij de behandel ruimte ,de tempel noemde , dat klopt ook ,mij overviel het gevoel weer dat het mijn “tempel” is,zo persoonlijk voelt de ruimte aan als ik binnenstap en daar verblijf,een oase van rust ,heerlijk.
Ik voel in de “tempel”alleen rust en een vertrouwd gevoel.
Ik zal zeker weer terug keren naar mijn” Atijiva”.
 
Ik wens jou veel liefde en kracht bij alles wat jij doet,
 


Reactie op Life Coaching sessie:


Via marktplaats bij deze bijzondere vrouw terecht gekomen. Wauw... Een life  coaching sessie mogen ervaren. Zij heeft mij leren inzien hoe belangrijk het is om bepaalde "zaken" in je leven los te laten. Het healen van bepaalde chakra's is een mooie ervaring om mee te maken. Krijg van verschillende mensen in mijn omgeving (ook onbekende) zowel verbaal als nonverbaal het gevoel dat ik er mag wezen! Negatieve energie heeft plaatst gemaakt voor al het positieve! Geweldig.. Naast het energetisch coachen heeft zij mij ook leren mediteren. Het aarden van jezelf als persoon.. Niet over twijfelen, gewoon een afspraak plannenReactie op : Life Coaching Traject:

 

Ik heb Ingrid leren kennen via de tantra massages welke zij geeft. Op een gegeven moment las ik in haar nieuwsbrief dat zij Life Coaching aanbiedt. Ik liep toen al een tijdje tegen wat persoonlijke problemen aan en heb een afspraak gemaakt met te bespreken wat het Life Coachen exact is. Daarna heb ik besloten om het Life Coaching Traject gewoon in te gaan (ik ben vrij nuchter van aard) en te kijken of Coaching voor mij kan werken.

De Life Coaching sessies zijn niet moeilijk of ingewikkeld maar kunnen wel confronterend zijn en dat is vooral in het begin wel even nodig om de juiste focus te krijgen, je wilt immers zelf een of meerdere doelen bereiken. Ik vind/vond de duidelijke afspraken over begin en einde van het traject een pluspunt, zo’n minimaal acht sessies met een maximum van tien (dit is geen langdurig traject). Ik heb Ingrid ervaren als een open en lieve vrouw met veel humor maar die je ook op de juiste momenten een goede spiegel kan voorhouden om je daardoor je dichterbij je doelstellingen te laten komen.

 

 

 

Een reactie op Life Coaching Traject :


Heb hier nu bijna mijn Life Coaching afgerond en ik ben heel blij dat deze dame op mijn pad heeft mogen verschijnen. Toen ik kwam zat ik totaal in onbalans, hoop opgekropte gevoelens en veel niet afgeronde zaken en de weg&balans totaal zoek. Dankzij haar leiding heeft ze met haar coaching mijn zelf helend vermogen aangesproken mij leren mediteren. Daarnaast heeft ze veel kennis op het sjamanistische vlak en de tantra levensfilosofie. Een aanrader.

 

 
 Respons op een bewustincontact massage:

"Het is me zeer goed vergaan,ben zeer prettig bij jou weggegaan en heb zeker rekening gehouden met het vele water drinken.
Veel energie gehad de dagen erna en het voelde als een soort booster in mijn lichaam.
Moet ook wel zeggen dat het invloed heeft op mijn sex leven thuis,zeer positief.
Dus .... een zeer happy gevoel.Heel veel dank en tot snel."

 

Het was echt helemaal super,wat heb ik genoten van jou.Ik heb voor de eerste keer echt bewust contact en energetische heling mogen beleven,liefdevol en met passie,lichaamskunst ten top,als ik er weer aan denk gaat het nog harder stromen ,ik zit nog helemaal in de flow.

 

"Jij geeft niet een massage,jij laat me een massage ERVAREN"

 

De twee uur waren zeker niet te lang voor mijn gevoel, hoe kan het ook anders je wordt in pincipe verwend met een heerlijke massage van top tot teen.

 

"Ik voel me gekoesterd door je."

 

 

"Ik was even helemaal weg.Het gevoel alsof ik in een tempel was vol rust en liefde.Vrede ,ja vrede.Even weg uit de hectiek van de maatschappij.Als ik thuis kom zet ik een lekker muziekje op ,zodat het nog even lijkt alsof ik hier ben,want ik wil dit gevoel zo lang mogelijk vasthouden."