Top
Bewust in contact massage


 

Te ROTTERDAM : Deze massage voor zowel mannen als voor vrouwen ,bestaat uit verschillende stappen om in het NU te treden, in contact te komen met jezelf,te leren ontvangen,zodat je in volle overgave kan genieten van deze voedende sessie voor lichaam en geest.
Bewust in contact massage
 Bewust in contact  massage
Leef je leven in totaliteit,vol passie,lef en plezier !
Ga uit je hoofd naar je hart !  Heb lief !
Kom in contact met jezelf en de wereld om je heen !
Voel je vrij  en leef vanuit je essentie


1,5 uur durende sessie (€150, incl btw)
Een  twee uur durende sessie.(€180,00 incl.btw)


Om te beginnen vind er een ontmoeting plaats  ,waar we onder het genot van een kop thee de insteek  van de door u gekozen sessie kunnen bespreken en ik eventuele vragen kan beantwoorden .
Na dit korte gesprek begeven we ons naar de sessie ruimte .

Daar beginnen we met een korte meditatie,een zintuigen spel en een uitkleed ritueel om in het hier en Nu te treden. Daarna neem je plaats op de massagetafel.
Aaneensluitend maak ik verbinding tussen de chakra’s en leer je helemaal te ontvangen,zodat je volledig jezelf ervaart en meer voelt om in vrijheid te genieten van jezelf.

Daarna ga je op je buik liggen en begin ik met de massage.

Deze lichaamsmassage is om de mannelijke en vrouwelijke energie te verbinden en de levensenergie (prana)door het gehele lichaam te laten stromen. Deze prana blijf ik activeren en verdelen door verschillende massagetechnieken, schudden, trillen etc. . Je komt in aanraking met de lagen vanuit je onderbewustzijn en dit zal lichamelijke reacties en gevoelens aan het licht brengen.

Deze massage onderscheidt zich van andere massages door de ongebruikelijke massage technieken. De rug, de buik, de benen, de billen, het hoofd etc. worden met de handen en energetisch gemasseerd, waarbij olie wordt gebruikt. 

 Veel mensen ervaren de aanraking en koestering als zeer helend. Massage kan allerlei emoties oproepen. 

Alle emoties mogen er zijn en schroom niet om er iets van te delen als je daar behoefte aan hebt. Na de massage is de gelegenheid om nog even te blijven liggen onder een doek om bij te komen van alle ervaringen. Drink de volgende dag veel water voor de afvoer van afvalstoffen

FAQ:
  • Ben jij naakt? Nee, ik draag een omslagdoek.
  • Ben ik naakt tijdens de sessie?Ja tijdens de sessie ben je naakt, tenzij je je slip aan wilt houden.
  • Mochten er nog meer vragen zijn, neem dan gerust contact op.

1,5 uur durende sessie €150.00 incl. btw
2 uur durende sessie €180,00 incl,btw
€ 150,00