Top
Tantra VIP retraite op maat.

Een retraite van ONT - moeten en VER- TROUWEN.

Alleen voor diegene die ik al eerder heb ontmoet.

Stap uit het verleden naar het Heden en kom dichter tot jezelf en elkaar.
Totaal vanuit het NU opnieuw geboren worden.
Je kwetsbaar op durven stellen in de veilige omgeving  van “De Tempel”, omringd  door de energie van de Spirits.
Thuis komen bij jezelf, jouw natuurlijke zijn.
Inzicht krijgen in elkaars patronen, maar vooral voorbij deze gedachten en patronen te durven komen, door elkaar opnieuw te ontmoeten via deze meditatieve , spirituele weg.
Ver van huis leren vertrouwen op jezelf, elkaar en de spirits. Een intense reis naar binnen en in verbinding met elkaar op het gebied van intimiteit.
Elkaar opnieuw ONT-moeten en tenslotte Spiritueel Trouwen.

Dit onder de begeleiding van Holistic Life Coach, Energetisch Healer, Paragnost/Tarotist, Tantrik, Sjamaan dieper in de lagen van energie en in verbinding gaan.

Kom Bewust in Contact met jezelf van daaruit met de ander. Puur durven zijn. Ook op het gebied van intimiteit. Vrij van angsten, vrij van blokkades die jou belemmeren te leven vanuit jouw essentie, jouw natuurlijke zijn.”

Het programma van deze vierdaagse retraite bespreken we in grote lijnen. Ja ik zeg in grote lijnen. Laat de controle los en heb vertrouwen. Als je je volledig over durft te geven aan het moment kan er iets nieuws geboren worden. Laat de controle los en vertrouw op het universum, want ook de coach  stelt zich open voor het moment, voor dat wat zich aandient en aandacht vraagt. De Tantra VIP  retreat is maatwerk waarbij ik rekening hou met de individuele behoeften en persoonlijke coaching.

Go with the flow.      
 

Voor eventuele vragen of reservering neem contact op 06-49716353 of mail info@jivas.nl