Top
Shibari met Massage


Shibari voor singles en paren.

Alleen voor diegene die al eerder Tantra sessies bij mij hebben ondergaan!

( Shibari is een touwknoopkunst waarbij symmetrische patronen op het lichaam aangebracht worden met touw. Van oudsher werden gevangenen in Japan vastgebonden in plaats van opgesloten in een gevangenis. Op deze manier konden ze makkelijk vervoerd worden en waren er geen gevangenissen nodig. Al snel merkte de bewakers dat door de touwen hun gevangenen in een trans kwamen die als prettig ervaren werd. Deze extase kan ook meegenomen worden in een emotionele of erotische verbinding.)

Kom in verbinding met jezelf en ervaar bevrijding .

Deze Japanse touwknoopkunst (Shibari) pas ik toe binnen de Tantra en dus NIET binnen de SM .Het gaat dus NIET  over dominantie of onderdanigheid, maar is voor diegene die “controle” moeilijk los kunnen laten en in overgave te zijn met dat wat is. Deze vorm van bondage is bedoeld om overgave te ervaren door focus en verbinding. Het kan gebeuren dat je in een proces komt waarbij je diepere lagen in jezelf ontdekt. Een bijzondere manier om heling te kunnen vinden. Voel voorbij de weerstand! De ervaring kan je bevrijden.

Deze Tantra Shibari  sessie is ook een super krachtige tool voor koppels met relatie issues, waarbij de juiste balans tussen “mannelijke en vrouwelijke energie” gevonden mag worden. Door deel te nemen aan de bondage kan deze balans geherstructureerd worden en gaat de relatie anders stromen. Hierdoor vind er ontspanning in de relatie. Dit alles wordt niet alleen ondersteund door touwen maar ook door gesprekken. Bondage kan spannend, verleidelijk en intiem zijn. Het gaat over diep contact maken door middel van touw.

Er is volop ruimte om te voelen en te ervaren wat er in je lijf gebeurt en hierdoor kunnen processen ontstaan die je kunnen helpen om meer bewustzijn in jezelf te creëren. Alles mag er zijn en alles mag gevoeld worden. Het kan ook zijn dat je heerlijke sensaties voelt, ontspanning, geborgenheid, veiligheid, sensualiteit, opwinding of extase en dat het volop genieten is. Dit mag stromen en ervaren worden. Voor aanvang worden duidelijke regels en grenzen afgesproken waardoor er een veilige omgeving ontstaat.

Alleen voor diegene die al eerder Tantra sessies bij mij hebben ondergaan!

Singles: Een avond vullend programma  (incl. Tantra massage van 1,5 uur) €250,00(incl.btw).

Voor Paren:Een avond vullend programma ( incl. elkaar “leren” masseren) €385 per paar(incl. btw)