Top
Coaching op het gebied van intimiteit.
Herken jij het volgende?

  • Voel jij je niet vrij? Ook op het gebied van intimiteit?
  • Ben je toe aan ontspanning en wil je jouw levensenergie weer voelen stromen?
  • Word je door terug kerende patronen geblokkeerd?
  • Wil jij bewustZIJN en sta je open voor spiritualiteit?
  • Wil jij liefdevolle aanrakingen ontvangen?

Er zijn 5 vormen van intimiteit:

  • Intellectuele intimiteit gaat over wat er in je omgaat ook te durven uitspreken naar een ander en je niet geremd voelen ,op welk gebied dan ook.
  • Spirituele intimiteit gaat over het durven uitspreken wat er expliciet in jou omgaat, je eigen gedachten.
  • Sociale intimiteit gaat over het samen dingen ondernemen en beleven. Gedeelde ervaringen zorgen voor een gevoel van intimiteit, omdat je het zelf heb meegemaakt.
  • Emotionele intimiteit ,door het delen van emotie groeit de verbondenheid.
  • En dan de meest bekende vorm van intimiteit is de fysieke intimiteit. Het lichamelijke intiem zijn, zowel op het gebied van seks, als het knuffelen, kussen ,dansen, aanraken ,stem /geluid en hoe je daar zowel privé als publiekelijk mee omgaat.

Herken jij de momenten waarop jij jezelf niet durft te laten zien in al jouw schoonheid, sensualiteit en kracht? Zie jij dit weerspiegeld in alle facetten in jouw leven?

Weet jij je geen houding te geven? Krijg jij een knoop in je maag of een krop in de keel als je op het gebied van intimiteit jezelf kenbaar dient te maken in dat wat jij wilt.

Dan zijn de “Bewustincontact” sessies iets voor jou ! Voor zowel man als vrouw (en paar).

De nadruk ligt op het  BEWUST IN CONTACT  komen met wat zich in jou en om je heen laat zien of gezien wil worden.
In de bewustincontact sessies breng ik je in de diepere lagen van contact met je lichaam en je onderbewustzijn, zodat geheeld kan worden wat geheeld dient te worden. Het spel van overgave, toelaten en je openen om te ontvangen en totaal te ontspannen. Begeleiding naar de bron van rust, vrede, totaal jezelf zijn.

Waar bestaat een sessie uit?

Om te beginnen vind er een ontmoeting plaats ,waar we onder het genot van een kop thee de insteek van de door jou gekozen sessie bespreken.

Een eerste van de serie Bewustincontact sessies is een ”massage” sessie van 1,5 uur .
Deze ziet er als volgt uit:

We beginnen met een korte meditatie, een zintuigen spel en een uitkleed ritueel om in het hier en Nu te treden. Daarna neem je plaats op de massagetafel.

Aaneensluitend maak ik verbinding tussen de chakra’s en leer je helemaal te ontvangen, zodat je volledig jezelf ervaart en meer voelt om in vrijheid te genieten van jezelf.

Deze lichaamsmassage is om de mannelijke en vrouwelijke energie te verbinden en de levensenergie (prana)door het gehele lichaam te laten stromen. Je komt in aanraking met de lagen vanuit je onderbewustzijn en dit zal lichamelijke reacties en gevoelens aan het licht brengen.

Deze massage onderscheidt zich van andere massages door de ongebruikelijke massage technieken. De rug, de buik, de benen, de billen, het hoofd etc. worden met de handen en energetisch gemasseerd.

Veel mensen ervaren de aanraking en koestering als zeer helend. Massage kan allerlei emoties oproepen.
Alle emoties mogen er zijn en schroom niet om er iets van te delen als je daar behoefte aan hebt. Na de massage is de gelegenheid om nog even te blijven liggen onder een doek om bij te komen van alle ervaringen. Drink de volgende dag veel water voor de afvoer van afvalstoffen.

Na deze eerste sessie kijken we samen naar de insteek voor de volgende sessie.

Coaching intimiteit:

Voor een individuele sessie van circa anderhalf uur, geldt een bedrag van € 150.00.
Traject van vier sessies, geldt een totaalbedrag van €550.00.( Langdurig traject in combinatie met andere sessies in overleg.) Skype intake gesprek GRATIS.
Je krijgt tips en oefeningen mee naar huis.

En ik kan het niet beter verwoorden dan een vaste klant van mij, die zei:

“Bij deze wil ik je bedanken voor de warmte die ik afgelopen vrijdag van jou heb mogen ontvangen. Het was een bijzondere ervaring om mijn lichaam en ziel aan jou toe te vertrouwen. Je hebt mijn volledige respect en vertrouwen en ik kan me grenzeloos aan jou overgeven.
Ik ben blij dat je mij verder wilt begeleiden. Ik heb vrijdag ervaren als warm, veilig, intiem, sensueel, verlossend en verruimend, daarvoor nogmaals dank .”

Nog een reactie:

Ingrid,
De laatste sessie is te lang geleden en ik heb er veel baat bij gehad dus sta te springen om me via jouw sessie/massage weer helemaal als herboren te gaan voelen.
Even het wereldse los laten en mezelf weer even laten op laden. Maar ook de vastzittende emoties eruit te laten komen dat is zo geweldig.
Van jouw eerste twee sessies is zoveel los gekomen bij me wat ik nu goed heb kunnen verwerken.

Kortom je hoort echt snel van me.

Bedankt en zeer zeker tot ziens.