Top
Tarot reading

Kom bewust in contact met jezelf en de wereld om je heen.Meer harmonie en rust via deze helende sessie. Inzicht in jouw leven en antwoorden op jouw levens vragen.Het accent bij Zen Tarot ligt niet op de systematiek van de tarot of de voorspellende waarde,maar meer op de verdieping van een situatie in het dagelijks leven. Het is goed bewust de uitdagingen van het dagelijks leven tegemoet te treden. En zo kan het inzicht ontstaan dat de toekomst een uitvloeisel is van ideeën , gebeurtenissen en houdingen in het nu.Daarbij geef ik de informatie aan je door die vanuit het universum naar mij toe komt als helder wetende en een energetische healing als Master in healing energy. Tevens geef ik je praktische tips voor een betere balans in je leven .

Feedback 1-08-2018 :

Wat ik je nog wil vertellen is dat wat jij in maart tijdens die reading tegen mij gezegd hebt, is uitgekomen; je vroeg toen of ik familie in ( plaats wegens privacy anoniem) had en zag mij bij n kampvuurtje zitten. Ik doe nu vrijwilligerswerk bij een eetcafé voor verstandelijk beperkte mensen en dat voelt als een familie; het grote fornuis waarmee ik kook voor 40 mensen kwam bij jou door als kampvuur. Het voelt daar als familie voor mij; een warm bad. Elke keer als ik daar ben, moet ik daar aan terugdenken; hartelijk bedankt daarvoor; je had het bij het goede eind! Ook werk ik nu betaald op een zorgboerderij!Toch bijzonder hoe dat toen al bekend was. Ik heb je hoog in het vaandel op spiritueel gebied!

Feedback 28-08-2018:

Weet je nog die kaarten die je legde ?  ;)

Je zei dat ik los moest laten om te bereiken wat ik wil. Je vroeg wat ik wilde en antwoord was chauffeur vrachtauto. Ik moest stap voor stap doelen bereiken. En op die manier was jij overtuigd dat ik chauffeur zou worden.  Zelfs als doel onbereikbaar en onmogelijk leek op dat moment.  En het is bereikbaar en helemaal niet onmogelijk.

 

(Skype) Tarot sessie 60 min €65,00 en van 90 min. €90,00 incl.btw.

Zie ook Tarot party aan huis (min.4 pers.)prijs in overleg.
Voor meer informatie bel: 06- 49716353


 

Tarot Reading

Tarot Reading

€ 65,00