Top
Ontspanningsmassage

                                                       
                                                    JIVA’S ONTSPANNINGSMASSAGE,

Een weldaad voor lichaam en geest .
De 60 min. durende massage vind op de massagetafel plaats.
Adem bewust  vanuit je buik en je borst. Het stimuleert de zuurstofopname en helpt je om je aandacht te vestigen op wat er in je lichaam gebeurt. Door diep adem te halen kun je opgebouwde spanning ook beter loslaten.

De  massage zorgt niet alleen voor een goede doorbloeding (dus goed tegen cellulitis ) en een soepeler lichaam ,het zal ook de geest meer rust brengen.
Tijdens een massage kunnen  soms emoties loskomen, schaam je er niet voor. Laat het er maar gewoon zijn. Luister naar je gevoel.

Ik tune  in op de persoon die de massage ondergaat  en gebruik dan ook  verschillende massage technieken .Een liefdevolle massage met een personal touch ,gebruik makend van warme etherische olie naar keuze.
 
Kosten : € 65,00 incl btw of extra lange versie XL van 90 min. €90,00
Ontspanningsmassage
JIVA’S ONTSPANNINGSMASSAGE,

Een weldaad voor lichaam en geest .
De 60 min. durende massage vind op de massagetafel plaats.
Adem bewust  vanuit je buik en je borst. Het stimuleert de zuurstofopname en helpt je om je aandacht te vestigen op wat er in je lichaam gebeurt. Door diep  adem te halen kun je opgebouwde spanning ook beter loslaten.

De  massage zorgt niet alleen voor een goede doorbloeding (dus goed tegen cellulitis ) en  een soepeler lichaam ,het zal ook de geest meer rust brengen.
Tijdens een massage kunnen  soms emoties loskomen, schaam je er niet voor. Laat het er maar gewoon zijn. Luister naar je gevoel.

Ik tune  in op de persoon die de massage ondergaat  en gebruik dan ook  verschillende massage technieken .  Een liefdevolle massage met een personal touch ,gebruik makend van warme etherische olie naar keuze.

Nu ook de extra lange versie mogelijk XL van 90 min.

Kosten : € 65,00 of XL van 90 min. €90,00
€ 65,00