Top
Holistic Life Coaching

 HOLISTIC LIFE COACHING ( Individueel, paren  en groepen)
 
Wanneer Holistic Life Coaching :

Zit je niet zo lekker in je vel of lopen de zaken niet naar behoren
Zoek je een betere balans in je leven
Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan
Ondervind je te weinig vreugde en passie en voel je je vaak moe en lusteloos
Zit je in of kom je net uit een burn-out ,ziekte of stress periode ,
Zijn er problemen op het gebied van intimiteit,
Zijn er problemen op relationeel gebied
Zijn er bepaalde vragen of situaties waar je graag eens op een andere manier naar wil laten kijken of heb je gewoon behoefte aan een klankbord,dan is dit Life Coaching traject misschien wel wat voor jou/jullie.
Wat is Holistic Life Coaching?


Ondersteuning  vanuit de holistische visie dat alles met elkaar verbonden is ,dat je via bewustwording, meditatie en een uitgebreide energie waarneming  inzicht krijgt in je conditioneringen en je authentieke zijn, de loop van je leven en jouw keuze mogelijkheden hierin.
Door het zelfoplossend vermogen aan te spreken ontstaat er een wending ofwel transformatie ,zodat je privé, werk of relatie meer in balans komt ,waardoor je levensprana gaat stromen. ER wordt gekeken naar het geheel ,de verbinding van lichaam en geest ,onze conditioneringen ,energie stroom en de eventuele blokkades hierin.
In samenwerking gaan we via bijeenkomsten, overleg en mail contact  een traject aan waarin o.a. meditatie, mindfulness en energetische oefeningen worden aangedragen , die helend werken en je authentieke zijn aan het licht brengen zodat je in contact komt met jezelf en de wereld om je heen:

"Enjoy the totality of you body,mind and soul ."

Tarieven & voorwaarden:

Voor een individuele sessie van circa anderhalf uur, geldt een bedrag van € 90.00 excl btw.
Traject van vier sessies, geldt een totaalbedrag van €350.00 excl btw( Langdurig traject in combinatie met andere sessies in overleg.) Skype intake gesprek GRATIS.
Je krijgt tips en oefeningen mee naar huis. 

Bij annulering binnen 48 uur voor de geplande afspraak wordt de consultprijs in rekening gebracht
Helaas is vergoeding door ziektekostenverzekeraars nog niet mogelijk.

Uitleg van aanpak :

 

HOLISTISCH ( vanuit Tantra/Sjamanisme) – Bewustwording van jouw levenspatronen en conditioneringen o.a. via meditatie ( zowel passieve als actieve meditatie ) Mindfulness en Lichaamswerk.
Maar vooral praktische handreikingen ,oefeningen en thuisopdrachten ,waardoor  via nieuwe  inzichten, veranderingen optreden in jouw (denk/handelings) patronen waardoor je meer rust ervaart en vanuit die rust in contact komt met je ware zelf.

Ook wordt er op ENERGETISCH  gebied gewerkt. Alles is ten slotte energie, grijpbare- maar ook ongrijpbare - ofwel ijle energie genoemd. o.a. Via aura en chakra reading /healing zal je meer in balans raken.

In ons lichaam ligt veel opgeslagen waar wij ons niet bewust van zijn. Het blokkeert ons om vrij te zijn van oud zeer en brengt ons vaak weer terug in “oude” patronen en kan zelfs lichamelijke klachten veroorzaken. We denken vaak dat we de zaken uit het verleden al hebben verwerkt en er niet meer naar hoeven te kijken, maar dat is ons DENKEN ,ons lichaam VOELT het anders en vraagt om aandacht. Door deskundigheid op het energetisch gebied ,mijn levenservaring en sterke intuïtie ( spiritueel inzicht)kan ik je in verbinding brengen met deze opgeslagen blokkades /belemmeringen(zelfs vanuit een heel ver verleden). Door je in verbinding te brengen met je lijf en dat wat zich energetisch aandient krijg je inzicht waardoor bepaalde zaken in je leven niet stromen.

                        

                                                             

Daarnaast maak ik gebruik van de Sjamanendrum/Voice , Zen tarot ,Pendel om me zo energetisch met je te verbinden  en in te voelen ( ik kruip a.h.w. in de huid van ):Het accent bij Zen Tarot ligt niet op de systematiek van de tarot of de voorspellende waarde,maar meer op de verdieping van een situatie in het dagelijks leven. Het is goed bewust de uitdagingen van het dagelijks leven tegemoet te treden. En zo kan het inzicht ontstaan dat de toekomst een uitvloeisel is van ideeën , gebeurtenissen en houdingen in het NU.

Het is COACHING  en géén therapie. Ik maak dus gebruik van het zelfoplossend vermogen van de mens. Ik help je het zelf te doen ! Het vraagt doorzettingsvermogen en lef om jezelf kwetsbaar op te durven stellen.

Voor aanmelden Klik hier.
 

 
 
 
  

Holistic Life Coaching
 Holistic Life Coaching
€ 90,00

Tarieven & voorwaarden:

Voor een individuele sessie van circa anderhalf uur, geldt een bedrag van € 90.00 exc.btw.
Traject van vier sessies, geldt een totaalbedrag van €350.00excl.btw( Langdurig traject in combinatie met andere sessies in overleg.) Skype intake gesprek GRATIS.
Je krijgt tips en oefeningen mee naar huis. 

Bij annulering binnen 48 uur voor de geplande afspraak wordt de consultprijs in rekening gebracht
Helaas is vergoeding door ziektekostenverzekeraars nog niet mogelijk.

Voor aanmelden  Klik hier.