Top
Holistische massage
  •  Holistische massage
90,00


                                                          Jiva's Holistische Massage.

Deze  90 min. durende  sessie heeft een holistische insteek waarbij  ik  de mens in zijn totaliteit benader en  behandel .Enjoy the totality of your body,mind and soul.
Het richt zich op het evenwicht tussen lichaam en geest.
Problemen en emoties die niet verwerkt zijn, stress, moeilijke  situaties zullen zich vaak uiten in lichamelijke klachten, dit doordat lichaam en geest niet in balans zijn.

Een persoonsgerichte aanpak ,vandaar dat er eerst een gesprek zal plaatvinden nog voor we de massage ruimte betreden. Het is van belang de vergeten taal van het lichaam te herkennen en bewust te worden . De nadruk licht dus op bewustwording  en het evenwicht te vinden tussen denken ,voelen en doen. Door deze bewustwording kun je zelf de verantwoording nemen voor je eigen helingsproces. Mediteren, Mindfulness en het delen van gevoelens zal hierbij een steun zijn . Oud zeer lost op en er zal ruimte komen voor nieuwe energie.

Na het gesprek begeven we ons naar de sessie ruimte ,waar we  met een korte meditatie beginnen om  in het Hier en Nu te treden, de beslommeringen van de dag los te laten en via een bewuste ademhaling vanuit de buik “thuis” te komen bij u zelf.
Nadat u zich geheel of gedeeltelijk heeft uitgekleed ( aan u de keus),neemt u plaats op de massagetafel.
Voorafgaande aan de massage begin ik met het openen van de zintuigen met warme doeken en klank. Daarop aansluitend een energetische reiniging met Sali of Heilig hout ,waarna  de massage met warme olie zal plaatsvinden.
Door bewuste aanraking leer je meer vertrouwd te raken met de signalen van je lichaam.  
Luister naar wat je lichaam je te vertellen heeft .Er  kunnen soms emoties loskomen , laat zijn wat zich aandient, je hoeft je er niet voor te schamen.
Een 1,5 uur durende sessie kost €90,00.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code