Top
Holistic Life Coaching
  • Holistic Life Coaching
137,00

Zoek je een betere balans in je leven? Of kom je net uit een burn-out, ziekte of stress periode? Zit je niet zo lekker in je vel of lopen de zaken niet naar behoren? Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan? Zijn er problemen op relationeel gebied? Ondervind je te weinig vreugde en passie en voel je je vaak moe en lusteloos? Zijn er problemen op het gebied van intimiteit/seksualiteit? Zijn er bepaalde vragen of situaties waar je graag eens op een andere manier naar wil laten kijken of heb je gewoon behoefte aan een klankbord?
Kom dan voor een ruim twee uur durende ( LOSSE) LIFE COACHING SESSIE ! 


 Er wordt op ENERGETISCH  gebied gewerkt. Alles is ten slotte energie, grijpbare- maar ook ongrijpbare - ofwel ijle energie genoemd. Via AURA en CHAKRA reading /healing  zal je meer in balans raken.Daarnaast maak ik gebruik van de Sjamanendrum ,Channeling en Zen tarot en Pendel,de Chumpi stones en Klankschalen of dat wat op dat moment nodig is om antwoord te geven op je vragen en om je helend proces op gang te brengen.
Het accent bij Zen Tarot ligt niet op de systematiek van de tarot of de voorspellende waarde,maar meer op de verdieping van een situatie in het dagelijks leven. Het is goed bewust de uitdagingen van het dagelijks leven tegemoet te treden. En zo kan het inzicht ontstaan dat de toekomst een uitvloeisel is van ideeën , gebeurtenissen en houdingen in het nu.
 
Het is COACHING  en géén therapie. Ik maak dus gebruik van het zelfoplossend vermogen van de mens. Ik help je het zelf te doen ! Het vraagt doorzettingsvermogen en lef om jezelf kwetsbaar op te durven stellen.Daarnaast is het van groot belang de oefeningen die ik als handvaten meegeef dagelijks uit te oefenen om transformatie tot stand te brengen.
Naast mijn studie, opleidingen, cursussen  en workshops  is de grootste bron waar ik uit put, mijn levenservaring. Een leven waarin ik vele uitdagingen ben aangegaan om te komen tot de kern van mijn bestaan. Niets is mij vreemd. Ik kijk niet snel ergens van op en kijk uit naar jouw ontmoeting en wil je met alle liefde steun bieden op jouw levenspad.

Kosten : €137,00 voor een  1,5 uur durende sessie.
Voor meer diepgang zie. Life Coaching Traject.
 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code