Top
Tarot Party
0,00


Tarot Party aan huis.

Een middag of avond dichter tot elkaar komen via de Tarot.

Het accent bij Zen Tarot ligt niet op de systematiek van de tarot of de voorspellende waarde,maar meer op de verdieping van een situatie in het dagelijks leven. Het is goed bewust de uitdagingen van het dagelijks leven tegemoet te treden. En zo kan het inzicht ontstaan dat de toekomst een uitvloeisel is van ideeën , gebeurtenissen en houdingen in het nu.- Ter kennismaking drinken we eerst wat en bespreken de vraagstellingen en mogelijkheden.
- Om de dagelijkse beslommeringen even achter ons te laten ,beginnen we met een korte meditatie om bewust in het huidige moment te keren.
- Dan gaan we een energetisch spel aan, waardoor je de kracht van energie leert verkennen en op een luchtige manier en vooral met veel plezier bewust in contact komt met elkaar via deze energetische weg.
- Daarna zijn er verschillende leggingen mogelijk die een spiegeling zullen weergeven van het Hier en Nu .

Zo ontvang je meer inzicht in jouw leven en leer je elkaar op een andere manier kennen. Je komt bewust in contact met jezelf en de ander en ziet de verbanden tussen jullie. Je kan elkaar steunen en feedback geven . Je leert ook hoe je naar de kaarten kijkt en intuïtief interpreteert. Je leert te luisteren naar je gevoel.En niet onbelangrijk er wordt vooral veel gelachen en gedeeld.Wil jij ook een keer zo'n party aan huis?

Een Tarot party aan huis ,voor de hele middag of avond.Minimaal 4 personen.

Tarief: €35 per persoon excl. reiskosten €0,30 per kilometer en parkeergeld.( Gastvrouw 50% korting)

Voor meer informatie bel: 06- 49716353Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code