Top
Meer informatie
  • Meer informatie
0,00

Ayurveda betekent letterlijk : Kennis van het leven. Het is een Indiase "ZELFGENEZINGSLEER"

Het is een wetenschap die het lichaam helpt fit te blijven door behandelingen te verstrekken met behulp van inheemse planten,dierlijke producten en mineralen. Ayurveda onderscheidt drie DOSHAS,
drie verschillende principes van de menselijke constitutie(VATA,PITTA,KAPHA). Dit is via polsdiagnose te bepalen en waarnaar de te gebruiken olie wordt gekozen.

Na het openen van de chakra's word je van top tot teen gemasseerd met de handen en in overleg eventueel voor extra diepgang met de voeten.

De stretches die op yoga zijn gebaseerd ,worden gebruikt om de prana (vitale energie) vrij te laten stromen.

De massage zorgt voor het verwijderen van de giffen uit de weefsels,zorgt voor een goede bloedsomloop en bevordert de circulatie van voedingsstoffen.

Daarnaast schenkt massage ons ontspanning.Het ontspant spieren,zenuwen,botten en derest van het lichaam.
Ze helpt de spijsvertering doordat de lichaamsgassen in evenwicht blijven en op de juiste wijze circuleren. de structuur van de huid , versterkt het lichaam , verbetert het gezichtsvermogen , en is goed tegen slapeloosheid.

Massage gaat vermoeidheid tegen. Het ondersteunt het afweersysteem en versterkt de immuniteit. In Ayurveda wordt massage aangeduid als de opruimer van ouderdom , het gaat vroegtijdige veroudering tegen en verlengt de levensduur.

De massage heeft in de eerste plaats een preventieve functie en dient voor dit doel dan ook regelmatig te worden gebruikt Uitgezonderd van kleine klachten , is deze massage niet bedoeld voor therapeutische doeleinden.
 

* Poeder massage mogelijk.Een krachtige massage die verbranding van vet en vocht uit de weefsels en cellulitus kan doen verminderen,de bloedcirculatie verbeterd,de spieren versterkt,beweeglijkheid geeft aan de gewrichten en de huid jong en zijdezacht houdt. Is niet mogelijk bij mensen met een pitta constitutie.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code