Top
Bewust in Contact op Woensdag.
  • Bewust in Contact op Woensdag.
25,00


Iedere Woensdag bewustwordingsprocessen vanuit Tantra/Sjamanisme van 19.30 uur tot 22.00 uur voor Man en Vrouw aan de Luzacstraat 23b in centrum Blije Boeddha te Rotterdam.

Het is mogelijk één keer voor proef mee te draaien á €25.

Een  cursus waarvan gevraagd wordt zoveel mogelijk continuïteit aan te brengen in jouw levensritme.Je komt dus wekelijks of om de twee weken, dat wat voor jou mogelijk en werkbaar is.  max. 12 deelnemers, dus meld je bijtijds aan.

GEEN LES OP: 24 April, en 1 Mei.

Laatste les op 17 Juli 2019.

Zet vast in je agenda! Verdiepingsweekend “De Vlierhof” in Kleve op 18,19 en 20 Oktober 2019. Uitgebreide informatie volgt.

Mail naar ingridkramer@upcmail.nl of ingrid@bewustincontact of bel 06-49716353

Wil jij (man of vrouw) de kunst van het leven verstaan en inzicht krijgen hoe ermee om te gaan, ook op het gebied van intimiteit? Ga jij mee op ontdekkingsreis en durf jij uit je comfort zone te gaan?

“Enjoy the totality of your body, mind and soul.” Versta jouw lichaamstaal, ontdek jouw geluid, voel wat jou stopt of juist niet, waar word je blij van en wat verdriet?

Als Holistic Life Coach met achtergrond Tantra en Sjamanisme, Reiki Master, Dans en Drama Docent, Tarotist en Energetisch Coach en Healer reik ik jou dat aan wat jou inzicht zal geven hoe je met bepaalde thema’s in het leven om kan gaan.

Thema’s zoals bijvoorbeeld: afwijzing, eenzaamheid, schaamte, vertrouwen, van jezelf houden, contact maken, in contact blijven of uit contact gaan, jaloezie en wat er nog meer vanuit de groep naar boven zal komen.Een cursus waar ik inspeel op het moment, het Hier en NU.

Via verschillende werkvormen breng ik je BEWUST IN CONTACT met jezelf , de ander en de wereld om je heen. Alles is energie en dat betekent dat dat wat je zegt, denkt of doet effect heeft op jou en je omgeving. Ontdek de Magie van Energie.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ingrid@bewustincontact.nl of bel 06-49716353.

Iedere woensdagavond ga ik met jou deze reis aan.Tijdens de cursus  die uit losse lessen bestaat,vestigen wij onze aandacht o.a.op de chakra’s en iedere maand extra aandacht op één chakra in het bijzonder om er goede bewustwording op te krijgen. Stap jij later in de cursus dan is dat geen probleem, want we herhalen iedere keer de voorgaande chakra’s.Tijdens de cursus krijg je hier meer uitleg over.

We gaan elkaar soms masseren en dan gaan we uit de kleren, we raken dan niet elkaars geslachtsdelen aan. Neem in ieder geval een badlaken, omslagdoek en massage olie mee voor het geval dat we misschien gaan masseren.Het hoeft dus niet zo te zijn dat we er gebruik van maken.

Meld je bijtijds aan, want er is maar ruimte voor 12 personen per keer.

Wanneer : Iedere woensdagavond

Max. 12 personen

Tijd: Van 19.00 inloop start 19.30 tot 22.00 uur.

Tarief: Losse avond €25 p.p. of een 5 strippenkaart €100,00 ( persoonsgebonden)

Waar: ” Blije Boeddha Yoga” , Luzacstraat 23b, 3038 VV Rotterdam.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ingrid@bewustincontact.nl of bel 06-49716353 

Tot ziens.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code