Top
Tantra Festival 10 November 2018
0,00

    Het 15e Tantrafestival

                                         10 november 2018. Djoj, Rotterdam, 21.15 uur zaal 7.

Aanmelden via Djoj Rotterdam.

 

Grenzen 

Net als bij de vorige festivals zijn duidelijke grenzen in het festival belangrijk: geen seksuele handelingen, geen genitaal contact. Als er naakt in de workshop is, is dat duidelijk aangeven in de tekst. Laten we met elkaar verantwoordelijkheid dragen voor een veilig festival. Zo hopen we te laten zien dat tantra een belangrijke en mooie bijdrage aan een liefdevolle wereld kan zijn, het thema van dit festival.

21.15                     Ingrid Kramer, www.Bewustincontact.nl

 Zaal 7                    Het spel van de Magie van Energie.

Het is vooral de chemie die ons verbindt of die ervoor zorgt dat je hinder ondervindt. Tijdens dit spel gaan we elkaar eerst ontmoeten zonder elkaar te zien, geblinddoekt dus. Voel en ga op ontdekkingstocht. Na de verschillende manieren van ontmoeten heb jij allicht iemand gevonden, waar jij je in eerste instantie prettig bij voelt of ga je juist de uitdaging aan om met diegene die jou triggert en waarbij je wil kijken hoe hiermee om te gaan.

Tantra, de ontdekkingstocht van het leven. Het leven in het Hier en NU en zien hoe ermee om te gaan. Geef jij goed je grenzen aan? Of ga je juist je grens verruimen en zien hoe daarmee om te gaan. Of is het juist de controle loslaten en als een speels kind erin staan.
De vele “uitdagende” momenten die ik zal creëren binnen een veilige setting waarbinnen de kleren uit zullen gaan, zodat we ook met massage en olie aan de slag kunnen gaan. Dus neem je omslagdoek en handdoek en olie mee en het kan zomaar zijn, dat er op een gegeven moment meerdere massage handen zijn. Het ontstaan van zo’n mooie setting van liefdevolle aanrakingen en meditatief één zijn is waar ik jullie mee naartoe wil nemen. Ja een stukje onthullen van het geheim van de liefde via de Magie van Energie.

Mijn naam is Ingrid Kramer van Jivas en Bewustincontact.nl

 Jivas is sanskriet voor “Het leven in zijn totaliteit”

“Enjoy the totality of your body,mind and soul.” Wie je bent is opgebouwd uit verschillende lagen en ik breng de totaliteit van wie ik ben mee in mijn cursussen. Dus ook mijn ervaringen op het gebied van o.a. sjamanisme, dans , energetisch coach, reiki master en yoga neem ik mee in de cursussen die ik geef en de oefeningen die ik aanbied. Hierdoor ontstaat een holistisch geheel waarbinnen ook ruimte is voor volledigheid van wie jij bent.

“Verander de wereld , begin bij jezelf.” (Spinoza)

 

 

 

 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code