Top
Tantra Bewustwordingsprocessen man-vrouw.
0,00


Wil jij (man of vrouw) de kunst van het leven verstaan en inzicht krijgen hoe ermee om te gaan, ook op het gebied van intimiteit? Ga jij mee op ontdekkingsreis en durf jij uit je comfort zone te gaan?

Bewustwordingsprocessen man-vrouw.

“Enjoy the totality of your body, mind and soul.” Versta jouw lichaamstaal, ontdek jouw geluid, voel wat jou stopt of juist niet, waar word je blij van en wat verdriet? Ontdek je mannelijke en vrouwelijke kant.

Als Holistic Life Coach met achtergrond Tantra en Sjamanisme, Reiki Master, Dans en Drama Docent, Tarotist en Energetisch Coach en Healer reik ik jou dat aan wat jou inzicht zal geven hoe je met bepaalde thema’s in het leven om kan gaan.

Thema’s zoals bijvoorbeeld: afwijzing, eenzaamheid, schaamte, vertrouwen, van jezelf houden, contact maken, in contact blijven of uit contact gaan, jaloezie en wat er nog meer vanuit de groep naar boven zal komen.

Via verschillende werkvormen breng ik je BEWUST IN CONTACT met jezelf , de ander en de wereld om je heen. Alles is energie en dat betekent dat dat wat je zegt, denkt of doet effect heeft op jou en je omgeving. Ontdek de Magie van Energie.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ingrid@bewustincontact.nl of bel 06-49716353 .

Iedere woensdagavond ga ik met jou deze reis aan.Tijdens de cursus  die uit losse lessen bestaat,vestigen wij onze aandacht o.a.op de chakra's en iedere maand extra aandacht op één chakra in het bijzonder om er goede bewustwording op te krijgen. Stap jij later in de cursus dan is dat geen probleem, want we herhalen iedere keer de voorgaande chakra's.Tijdens de cursus krijg je hier meer uitleg over.

We gaan elkaar soms masseren en dan gaan we uit de kleren, we raken dan niet elkaars geslachtsdelen aan. Neem in ieder geval een badlaken, omslagdoek en massage olie mee voor het geval dat we misschien gaan masseren.Het hoeft dus niet zo te zijn dat we er gebruik van maken.

Wanneer : Vanaf 23 Januari 2019 iedere woensdagavond

Max. 12 personen

Tijd: Van 19.00 inloop start 19.30 tot 22.00 uur.

Tarief: Losse avond €25 p.p. of een 5 strippenkaart €100,00 ( persoonsgebonden) 2 maanden geldig.

Waar: ” Blije Boeddha Yoga” , Luzacstraat 23b, 3038 VV Rotterdam.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ingrid@bewustincontact.nl of bel 06-49716353 

Tot zienReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over