Top
Meditatief leven.( Leren mediteren) Zomer actie
0,00


Meditatief leven. Zomer actie.

Herken jij het volgende:

  • Innerlijke onrust, stress , zaken die door je hoofd blijven malen?
  • Slapeloze nachten.
  • Mensen en zaken die jou enorm irriteren?
  • Kort lontje en eind van de dag doodmoe?
  • Niet lekker in je vel?
  • Mediteren? Nee daar ben ik te onrustig voor.
  • Mediteren is voor zweefkezen.
  • Mediteren? Nee, geen tijd!

Dan is meditatief leven iets voor jou.

Jivas: Jivas  is sanskriet  en betekent het leven in zijn totaliteit. Alles is met elkaar verbonden.Een Holistische kijk op het leven.  "Enjoy the totality of your body, mind and soul."

Ook al zit er een opbouw in de aangeboden lessen, toch kun je instappen want je hebt de draad zo opgepakt. Deze oefeningen dien je in je dagelijkse leven te integreren , ga nooit forceren, want het is geen wedstrijd. VOEL wat jouw lichaam  aan kan. Je zult merken dat je automatisch vordert door vol te houden en niet over je grenzen te gaan. Stapje voor stapje. Uiteindelijk gaat het om regelmaat inslijpen(oefenen iedere dag minstens 30 min., yoga souplesse, yoga kracht en héél belangrijk de ademhalingsoefeningen en ontspanning-stilte-meditatie.

Bewust wording ook in je dagelijkse leven.Hoe zit je, hoe loop je, neem je rust momenten, hoe is je ademhaling etc etc.

Tijdens de lessen beginnen we met Yoga/stretch oefeningen, waarna we over stappen op Kracht en Conditie opbouw oefeningen. Daarna ademhalingsoefeningen en de Vipassana  en integratie oefeningen in je dagelijkse leven.

Je leert de onrust te ontmoeten en met emoties om te gaan. Je leert om bij jezelf te blijven, zodat je vanuit meer rust door het leven kan gaan. Bewust worden van jouw patronen in je dagelijkse leven die jou onrust geven en door meditatie te leren integreren anders in het leven te staan.

Tijdens deze lessen is er kort aandacht om onderling zaken te delen die relevant zijn voor dat moment, maar gaan we vooral leren hoe je mediteren in je leven kunt integreren.

Wil jij uit nieuwsgierigheid eens wat van deze lessen volgen?Je kan ook een eerste keer voor €10 en dan beslissen of je voor een strippenkaart gaat.

Wanneer:

Iedere dinsdagavond.

Data:  26 juni. 3,10,17 ,24 en 31 juli .7,14,21 en 28 augustus. Daarna zien we verder.

Waar: Cleyburchstraat 16A , 3039DD, Rotterdam (bij mooi weer buiten)

Tarief: Een 5 strippen ( niet persoonsgebonden) kaart kost €40. Aangezien ik iedereen de kans wil geven bv.mensen die moeten leven van een uitkering of zonder baan , dan kun je in overleg voor een lager tarief gaan.

Aantal deelnemers: max. 12 deelnemers

Advies: Sport kleding, een drinkfles en yoga mat.

Let op: Meld je wel minstens een dag van tevoren telefonisch aan: 06-49716353.

 

 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code