Top
Energetische Healing
65,00

Wat is een Energetische Healing?

Energetische Healing is een term voor elke vorm van therapie die de energiecentra in ons fysieke of subtiele lichaam beïnvloed, om de balans te herstellen en ons zelfhelende vermogen aan te spreken en opnieuw in werking te stellen.

Healing betekent letterlijk 'genezing' of 'heel worden'. Energetische healing houdt in dat je het menselijk energieveld weer heel maakt, daar waar blokkades of verstoringen aanwezig zijn.

Er zijn vele vormen van healingen. Sjamanistische healing is de oudste vorm die de mensheid kent. Hieronder wordt o.a. Energetische Healingen, Trance Healingen, Trance Readingen, Trance Communicatie, Trance Meditatie en Trance Reizen. Tegenwoordig wordt dit alles apart vermeld, maar wat veel mensen niet weten is dat alles wat met Trance te maken heeft uit het Sjamanisme komt.

Als Energetische Healing-beoefenaars ben ik getraind in een aantal verschillende genezingswijzen (vanuit het Sjamanisme, Tantra, Reiki en Access Bars) en combineer dit op mijn eigen unieke manier. Ik combineer intuïtieve gaven met praktische en theoretische vaardigheden.

Wanneer een Energtische Healing?

  • Emotionele- en mentale stress.
  • Onwaarachtige overtuigingen.
  • Lichamelijke ongemakken.
  • Niet lekker in je vel zit.
  • Stress door de omgeving. (Zie ook Energetische huisreiniging)
  • Blokkades die onze persoonlijke groei tegenhouden, (ook op het gebied van intimiteit) kunnen opgeslagen worden in de energievelden van ons lichaam. Hierdoor ontstaat er een verstoring in onze capaciteit om werkelijk ons volledig potentieel te kunnen leven.
  • Een energetische behandeling kan ook zeer effectief zijn voor gevoelige, intuïtieve kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar balans in hun leven en leren willen omgaan met hun hoogsensitiviteit.

Hoe gaat het in zijn werking en wat kan ik verwachten?

In een healing sessie wordt er terwijl je op een behandeltafel ligt of op een stoel zit op en om het lichaam gewerkt, om trillingen, energieën en healing voor het fysieke en etherische lichaam te bewerkstelligen.

Deze helende energie is op jou persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het voor jou op dat moment nodig is, gaat naar die plaatsen die geblokkeerd zijn en heft deze blokkades op waardoor de klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Overtollige energie wordt verwijderd en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij kan stromen in jouw lichaam.

Je kunt de werking van de energie voelen als warmte, koude, trillingen, moeheid, zwaarte, borrelen van de darmen, ontspanning of een loom gevoel. Het kan ook zijn dat je niets voelt. Dit heeft geen effect op de behandeling. Na de eerste behandeling kan de klacht iets verergeren. Gebeurt dit, dan is het zeer tijdelijk en geen reden voor ongerustheid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen verschilt van persoon tot persoon. Om het gewenste effect te bereiken zijn op zijn minst 3 behandelingen aan te bevelen. Over het algemeen zijn er bij langdurige of chronische klachten meer behandelingen nodig. In geval dat de klachten aanhouden wordt na een aantal behandelingen altijd met u overlegd of voortzetting van de behandeling zinvol en wenselijk is.

Duur: 1 uur per sessie

Het spreekt vanzelf dat bij ernstige klachten eerst de arts geraadpleegd dient te worden. Ook medicijngebruik kan niet zonder medeweten van de arts gestaakt worden.

Voor een healing van circa een uur, geldt een bedrag van € 65.00.
Traject van drie sessies, geldt een totaalbedrag van €. 180.00
Je krijgt tips en oefeningen mee naar huis. 

Reactie van een klant:

Er is iets heel bijzonders gebeurd!
Bij die detoxkuur horen 7 dagen darmspoelingen. De eerste 3 dagen liet ik 'niets los' bij het spoelen, ondanks dat je darmwand ernstige bevuiling bevat (mucuslaag).
Op de derde dag was ik bij jou. Wat er de vierde en de vijfde dag gebeurde met de darmspoeling kan je nauwelijks geloven: ik liet van alles los aan heel oud vuil! En ik moest tegelijkertijd heel, heel veel huilen. Ik belde mijn detox coach op, overigens een bijzonder spirituele maar ook stabiele man en hij vroeg of er iets ergs was gebeurd dat me heel verdrietig maakte. Ik vertelde het verbreken van mijn relatie en de chakra behandeling van jou. Hij was heel erg onder de indruk! Zijn feiten: als vrouwen 'niets loslaten' is er emotioneel iets ergs gebeurd. Dan levert de hele week spoeling niets op.  Dankzij jouw behandeling kon ik eigenlijk instantly mijn verdriet de ruimte geven ipv ertegen te vechten, stil te staan ipv door te gaan. Hoe overtuigend kan het zich openbaren...?

Ik ben je ontzettend dankbaar voor het cadeau wat je me gegeven hebt. Nu wil ik nog gezonder worden en nog beter op mezelf letten. Graag boek ik over twee weken eenzelfde behandeling bij jou zodat je me inzicht kan geven in hoe het met me gaat en waarvoor ik in mijzelf nog beter moet zorgen.
Liefs,

MarianneReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over