Top
Jiva's Tantra Shamanic Trance Dance
  • Jiva's Tantra Shamanic Trance Dance
15,00

Jiva’s Tantra Shamanic Trance Dance is een mix van Tantra en Sjamanisme, via dans maken we de Shakti (vrouwelijke energie) en Shiva (mannelijke energie) in ons wakker en verbinden we ons met onze chakra’s.

We dansen vanuit onze oer bron. Durf geluiden te maken. Geef jezelf totaal. Ervaar de blijdschap en vreugde die naar boven komt bij het bewegen. We vieren het leven en dansen op het ritme van ons hart en danken moeder aarde voor alles wat zij ons te bieden heeft en uit respect voor de natuur.
We dansen de vier elementen aarde, lucht, water en vuur. In een Trance Dance ga je een innerlijke reis aan, een reis zonder de beperking van tijd en ruimte.

Richt je aandacht op een bepaald onderwerp vanuit je hart (of vanuit de Tarot kaart), dat opgehelderd dient te worden of kracht bij gezet. De Tarot kaart geeft de essentie aan waarin je op dat moment leeft en ik zal je de verdere betekenis geven en meer inzicht zal verkregen worden tijdens de dans. Ook kan het zijn, dat we op zoek gaan naar ons krachtdier of deze tijdens onze innerlijke reis ontmoeten.

Healing sounds, dynamische percussie en andere ritmes en een transformationele ademhalingstechniek (en eventueel een blinddoek) stimuleren een “Trans” stadium dat spirituele inzichten, mentale helderheid, lichamelijke en emotionele gezondheid teweeg zal brengen.

Dit door de volgende zaken:

  • (Eventueel) Een blinddoek  voor de “Inner Vision”
  • Fire-Breathing, een twee maal achter elkaar snelle inademing door de neus en één uitademing door de mond op een bepaald ritme dat het Trance Stadium zal bevorderen en het contact met de Spirit World.
  • Tijdens de stops leggen we één hand op de onderbuik (bewuste buikademhaling) en één hand midden op de borst (hart Chakra).
  • Richt je aandacht op een bepaald onderwerp vanuit je hart (of vanuit de Tarot kaart), dat opgehelderd dient te worden of kracht bij gezet.
  • Ontmoet eventueel je krachtdier.
  • Word bewust van je lichaamstaal.
  • Doe makkelijk zittende kleding aan.
  • Neem een handdoek mee en bidon.

Tot slot gaan we onder begeleiding van de drum (in de ontspannende fase) nog wat dieper onze innerlijke reis aan en we eindigen deze reis in totale stilte.

Wanneer:

Maandagavond 23 April, 7 Mei, 21 Mei, 18 juni en 2 Juli 2018 van 19.30-22.00 uur.( geen pauze)
LET OP 21 Mei Tweede Pinksterdag is Djoj open voor Jiva's Tantra Shamanic Trance Dance !!!


Waar:

Antony Duyklaan 5, 3051 HA Rotterdam

Kosten: €15 euro per persoon. Op de avond zelf af te rekenen.

Namasté

Ingrid KramerReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code