Top
Groepscursus "Jiva's Tantra & Shamanic Power".
  • Groepscursus  "Jiva's Tantra & Shamanic Power".
250,00

Groepscursus “Jiva's Tantra & Shamanic Power” is een cursus van 5 bijeenkomsten voor mannen, vrouwen en paren.

De groepscursus   Jiva's Tantra & Shamanic Power gaat binnenkort van start.

De Groepscursus “Jiva's Tantra & Shamanic Power” is een cursus van 5 bijeenkomsten voor zowel mannen, vrouwen als paren. De cursus geeft je inzicht in jezelf en de ander, ook op het gebied van intimiteit.

Je krijgt inzicht in datgene wat jou uit balans haalt waardoor je niet lekker in je vel zit en er lichamelijke klachten kunnen ontstaan of  blokkades op het gebied van intimiteit.

Blokkades kunnen ontstaan op het gebied van intimiteit, zoals het gevoel van afwijzing, jaloezie, irritatie, onenigheid, geen zin meer in het vrijen, lusteloosheid etcetera.

Lichamelijke klachten kunnen ontstaan zoals hoofdpijn, slapeloosheid, vermoeidheid, concentratiestoornissen. Je lichaam gaat je systeem uitputten zodat uiteindelijk ook je hoofd ook niet goed meer kan functioneren. En zo komt er dus een moment dat je zo’n heftige reactie krijgt van je lijf, dat je wel moet luisteren omdat je lijf het natuurlijke en gezonde evenwicht in je lichaam en geest wil herstellen.

Een belangrijke oorzaak is dat we in onze maatschappij aan allerlei opgelegde eisen en normen moeten voldoen. De grootste oorzaak is dus stress, want deze eisen worden steeds hoger. Daar komt nog eens bij dat we vooral aandacht hebben voor wat niet goed gaat. De boodschap die je dus steeds te horen krijgt is, hoe zeer je je best ook doet, ‘je bent niet goed genoeg’. En alles wat je aandacht geeft groeit. Zo daalt je zelfvertrouwen en zoek je je eigenwaarde in complimenten en verwachtingen van anderen.

Tijdens deze cursus breng ik je in contact met jouw bewustZIJN. Tevens kom je in contact met de wisselwerking van energieën tussen de mensen in de cursus en wat het met jou doet. Het geeft je een kijkje in de relatie tot jezelf ten opzichte van de ander.

Door onder andere energetische oefeningen, lichaamswerk en meditatie (vanuit de Tantra en het Sjamanisme), krijg je  inzicht in jouw blokkades en en zul je de nodige hulpmiddelen aangeboden krijgen om vanuit meer rust door het leven  te gaan en meer in je kracht te staan. Je krijgt meer lust voor het leven en voelt je bevrijdt ook op het gebied van intimiteit.

 

Wanneer: Eerste mogelijkheid: 9, 16, 23, 30 Mei en 4 Juni 2018.

Tweede mogelijkheid: 6, 13, 20, 27 Juni en 4 Juli 2018.

Je commiteert je aan deze 5 bijeenkomsten om de veiligheid binnen de groep te waarborgen.

Aantal deelnemers: minimaal 12, maximaal 30 deelnemers.

Tijd: Van 19.30- 22.00 uur.

Plaats: Antony Duyklaan 5, 3051 HA Rotterdam  in Zaal 7 (behalve 4 juni is in zaal 3)

 

Kosten: 250 EUR per persoon incl. btw.

Feedback uit een vorige vergelijkbare cursus:

Ingrid bezit over geweldige intuïtieve talenten waardoor zij vaak tijdens de sessies blokkades en belemmeringen naar bovenhaalt. Ze is heel trouw aan een ieder die voor haar verschijnt met een vraag of probleem. Werken met haar is door die toewijding erg gemakkelijk.

Voor mij, Pieter, ben ik oprecht verrast wat het met Ciska en mij gedaan heeft. Sinds lange tijd voelde ik zondag weer de verbondenheid tussen Ciska en mij. Dat werkte heel lang door. Alle onderlinge irritaties tussen Ciska en mij leken minder aanwezig/relevant geworden te zijn deze week. Met name het onderbewuste werkte lang door. We hebben een heerlijke week gehad. Ik ben blij dat we de cursus bij jou gevolgd hebben. We hebben een goede basis om door te pakken. Dank je wel :-)

FAQ:

Vraag: Zijn er evenveel mannen als vrouwen?

Antwoord: Ja, ik zal ervoor zorgen dat er evenveel mannen als vrouwen zijn.

Vraag: Raken we elkaars intieme delen aan?

Antwoord: Nee

Vraag: Zijn we tijdens de cursus naakt?

Antwoord: Er komt een moment dat er aan je gevraagd wordt om je kleding uit te doen.In enkele gevallen is het aan de vrouw om haar slip aan te houden .

Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik die graag.

Mail naar : ingrid@bewustincontact.nl of bel 06-49716353Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@