Top
Tantra, bewust in contact.Avondcursus.
  • Tantra, bewust in contact.Avondcursus.
200,00

"Enjoy the Totality of your body, mind and soul."

Deze avondcursus is een eerste stap in jouw verkenningstocht binnen Tantra. Door deze reis aan te gaan kom je meer over jezelf en de ander te weten, waardoor je meer in verbinding kunt zijn met jezelf en de ander. Je leert beter omgaan met de ups en downs van het leven.

We gaan werken met onder andere energetische oefeningen, lichaamswerk en meditatie. De oefeningen geven je inzicht in jouw blokkades en bieden je tools om vanuit meer rust door het leven te gaan en meer in je kracht te staan. Je krijgt meer levenslust en voelt je bevrijd ook op het gebied van intimiteit.

De groepscursus is voor stellen, gelegenheidsparen en singles. We streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen.

En ook al ben je een paar, als twee mensen elkaar liefhebben, voltrekt zich één van de grootste paradoxen in het leven, één van de mooiste verschijnselen….Ze zijn samen en toch volkomen alleen; ze zijn bijna één, maar hun eenheid vernietigt niet hun individualiteit.

Over Jiva's:

Jiva's is Sanskriet voor "Het leven in zijn totaliteit". Wie je bent is opgebouwd uit verschillende lagen en ik breng de totaliteit van wie ik ben mee in mijn cursussen. Dus ook mijn ervaringen op het gebied van o.a. sjamanisme, tarot, dans en yoga neem ik mee in de cursussen die ik geef en de oefeningen die ik aanbied. Hierdoor ontstaat een holistisch geheel waarbinnen ook ruimte is voor de volledigheid van wie jij bent.

Feedback uit een vorige vergelijkbare cursus:

WOOOUUWW, net een cursus voor paren achter de rug bij Ingrid Kramer, het begint nu pas goed door te werken, bewust zijn met jezelf, in liefde met jezelf, echt jezelf leren kennen, je mooie en ruwe kantjes, ook je partner beter leren kennen. Ingrid is geen routinewerkster, alles is afgestemd op je persoonlijke noden, hoedje af, bedankt Ingrid .

Ingrid bezit over geweldige intuïtieve talenten waardoor zij vaak tijdens de sessies blokkades en belemmeringen naar bovenhaalt. Ze is heel trouw aan een ieder die voor haar verschijnt met een vraag of probleem. Werken met haar is door die toewijding erg gemakkelijk.

Voor mij, Pieter, ben ik oprecht verrast wat het met Ciska en mij gedaan heeft. Sinds lange tijd voelde ik zondag weer de verbondenheid tussen Ciska en mij. Dat werkte heel lang door. Alle onderlinge irritaties tussen Ciska en mij leken minder aanwezig/relevant geworden te zijn deze week. Met name het onderbewuste werkte lang door. We hebben een heerlijke week gehad. Ik ben blij dat we de cursus bij jou gevolgd hebben. We hebben een goede basis om door te pakken. Dank je wel :-)

Het was een cursus met een lach en een traan. Deze mannen en vrouwen hebben zo'n lef getoond om door lagen van bewustwording te durven gaan. Petje af ! Want jezelf kwetsbaar opstellen vergt moed, maar brengt je dichter tot jezelf en de ander. Ze hebben grenzen verkend, het kind in zichzelf beleefd, lol gehad en pijn gevoeld, maar vooral zijn zij de reis aangegaan om in het licht te durven staan en te zeggen Yesss ik hou van het leven met zijn ups and downs .Ik ga deze reis verder aan door in de flow mee te gaan en met beide voeten op deze aarde te staan. Acceptatie en laten gaan vallen en opstaan.......Namasté

Waar: Centrum Djoj , Antony Duyklaan 5, 3051 HA Rotterdam.

Data: 22 en 29 September,6 en 27 Oktober,3 November met eventueel een inhaalavond op 1 December.

Kosten:Serie van 5 zaterdagavonden, € 200,-- per persoon, bij inschrijving met 2 personen wordt er 1x € 50,00 korting verleend. (Naam van de partner in de omschrijving erbij vermelden.)Incl.koffie,thee en snack.

FAQ:

Vraag: Zijn er evenveel mannen als vrouwen?

Antwoord: Ja, wij streven naar  een even aantal mannen en vrouwen.

Vraag: Raken we elkaars intieme delen aan?

Antwoord: Nee

Vraag: Zijn we tijdens de cursus naakt?

Antwoord: Nee

Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik die graag.

Mail naar : ingrid@bewustincontact.nl of bel 06-49716353


Voor aanmelden Klik hier.

 

 

 

 
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over