Top
Coaching intimiteit voor paren
  •  Coaching intimiteit voor paren
150,00

Coaching intimiteit voor PAREN.

Wil je meer uit je relatie halen of deze een frisse input geven ? Lopen jullie vast op bepaalde punten ? Wil je de passie weer op laten bloeien, dan is Holistic Life Coaching een mooie investering in jullie relatie en groei in de liefde Het helpt je om je relatie vanuit een ander perspectief te bewonderen.
Eerst kijken we samen naar de overtuigingen , verwachtingen, wensen en doelen , waarna we het traject in gaan. Als Levensenergie deskundige( LED) laat  ik het LED licht op je leven schijnen, zodat je ziet waar stof op ligt. Ik haal het stof eraf en zorg dat je als AUTHENTIEK persoon tevoorschijn komt en kan leven vanuit jouw essentie.

Ook al ben je een PAAR, zoals je ziet noem ik je nooit als één, want als twee volwassen mensen elkaar liefhebben, volstrekt zich één van de grootste paradoxen in het leven, één van de mooiste verschijnselen…. Ze zijn samen en toch volkomen alleen; ze zijn bijna één, maar hun eenheid vernietigt niet hun INDIVIDUALITEIT.

Afhankelijk van de hulpvraag of behoefte tot verandering of ontwikkeling, wordt het traject afgestemd op een ieders behoefte. Geef dit van tevoren duidelijk per mail aan !

Het is géén therapie. Ik maak dus gebruik van het zelf oplossend vermogen van de mens. Ik help je het zelf te doen ! Het vraagt doorzettingsvermogen en lef om jezelf kwetsbaar op te durven stellen.


Voor een individuele sessie van circa anderhalf uur, geldt een bedrag van € 150.00 excl btw.Ieder krijgt eerst een individuele sessie, waarna we verder gaan als paar.  Voor paren is er eerst een training van 3 uur €340, excl btw waarna gekeken wordt naar de voortgang. Combinatie met andere sessies zijn in overleg mogelijk. Skype intake gesprek GRATIS.

Skype  Intake :

Schrijf op het aanmeldingsformulier het antwoord op de volgende vragen:

  1. Omschrijf kort jouw situatie.
  2. Wat is jouw vraag.
  3. Wat verwacht jij van mij als coach.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op en stuur je twee tijdstippen waarop deze sessie kan plaatsvinden.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over