Top
Tarot Reading
  • Tarot Reading
65,00

Kom bewust in contact met jezelf en de wereld om je heen.Meer harmonie en rust via deze helende sessie. Inzicht in jouw leven en antwoorden op jouw levens vragen.

Het accent bij Zen Tarot ligt niet op de systematiek van de tarot of de voorspellende waarde,maar meer op de verdieping van een situatie in het dagelijks leven. Het is goed bewust de uitdagingen van het dagelijks leven tegemoet te treden. En zo kan het inzicht ontstaan dat de toekomst een uitvloeisel is van ideeën , gebeurtenissen en houdingen in het nu.Daarbij geef ik de informatie aan je door die vanuit het universum naar mij toe komt als helder wetende en een energetische healing als Master in healing energy. Tevens geef ik je praktische tips voor een betere balans in je leven .


De Pomanders en Quintessences worden bepaald naar aanleiding van een flessenkeuze, maar kunnen ook intuïtief gekozen worden. Niet alleen kleur maar ook geur speelt hierbij een grote rol. 

Pomanders beschermen en reinigen de aura ofwel het elektromagnetisch veld om het lichaam. Het versterkt de aura en door deze unieke beschermlaag ben je minder gevoelig voor de energieën van anderen, zonder daarbij ‘afgesloten’ te zijn. Je voelt je steviger en meer in balans. 

(Skype) Tarot sessie  60 min €65,00 en van 90 min. €90,00 incl.btw.


Zie ook Tarot party aan huis (min.4 pers.) 
Voor meer informatie bel: 06- 49716353
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code