Top
Welkom op Jivas

Voor een afspraak: Bel   06 - 49716353  
Ik reageer alleen op nummerherkenning.

of mail: info@jivas.nl of ingrid@intiemerwezen.nl Leef je leven in totaliteit, vol passie, lef en plezier!
 

 

Ga uit je hoofd naar je hart!
 

 

Heb lief! Kom in contact met jezelf en de wereld om je heen!
 

 

Voel je vrij en leef vanuit je essentie!
 

 

Atijiva - Fully Alive! 

Het adres :
Cleyburchstraat 16A,3039DD te Rotterdam
10 min. lopen vanaf Metro Station Blijdorp.

Voldoende parkeer gelegenheid
(Kenteken parkeren)
   


      Massages / Coaching op afspraak :
       Van ma.t/m zo. van 9.00 -  22.00 uur .
Dus ook in het weekend!
Naast de verschillende Tantra massages
( voor meer info.klik hier)
Is er ook de Ontspanningsmassage
( voor meer info. klik hier
en Holistische massage.

(Voor meer info. klik hier)
Nu ook de Klankschaalmassage/klankbad.
( voor meer info. klik hier)
En niet te vergeten de Tantra Shibari(Forte)
(voor meer info.klik hier)


 
Onderga eens een Tantra massage :
Reactie van Marian:

Ja...ik moet zeggen dat ik het een hele bijzondere, bijna spirituele ervaring vond! Wauw... Het heeft mij echt meer inzicht gegeven over waar ik zit, en waar ik heen wil. Verder voel ik mij vollediger... Mijn lichaam meer een, van hoofd tot tenen. En alsof er een stukje stress naar beneden is gezakt.


Mijn nieuwe website http://intiemerwezen.nl/ 
is online!
Daar is nu mijn GRATIS E-book te downloaden.


(Chakra Healing) LED Pakket : onder "Coaching en Trainingen "op mijn nieuwe site:
http://intiemerwezen.nl/

Omdat wij vaak tegen zaken aanlopen waardoor wij uit balans raken ,bijvoorbeeld door werkdruk,relatie problemen,zaken uit het verleden die jou nog steeds dwars liggen op de weg naar vrijheid . Of gewoon om weer lekker in je vel te zitten. Dan is een Chakra Healing pakket iets om naar te kijken. Nee ik zeg het niet goed  TE ONDERGAAN. Het heeft een enorme impact als je het  ondergaat. Het is niet iets waar je met je verstand naar kan kijken .
Het is net als zuurstof. Je ademt het in, het is van levensbelang,maar kan het niet werkelijk ZIEN. Ja wel het resultaat als je even een zuurstof tekort hebt.Je voelt de levenskracht verdwijnen.Gelukkig heb ik een geweldige pakket voor je samen gesteld,waardoor heel je LEVENSENERGIE weer gaat stromen ! Deze LED levensenergie deskundig pakket bestaat uit  acht á tien sessies van een uur.
Dus HEB JE INTERESSE ? Mail: Ik heb interesse in een LED pakket en ik neem contact met je op voor een afspraak.


TANTRA is leren de weg te bewandelen van LIEFDE en RESPECT voor elkaar. Dat geldt zowel voor man als vrouw, jong of oud. Het is de weg van BEWUSTWORDING. Leiding geven vanuit leiderschap en dit vanuit puur durven zijn ,vrij van angsten die je belemmeren jouw leiding gevende rol in te nemen.


Maar zijn wij wel zo vrij ? Bepaalde situaties kunnen je weer ver van jezelf vandaan brengen en zo verlies je jezelf in de ander. Wat zal de ander ervan vinden. Ben je dan nog vrij?

Nee, het is een ware kunst om bij jezelf te blijven zonder jezelf te verliezen. Of het nu op je werk is of privé het blijft een uitdaging. Het is namelijk de kunst om je kwetsbaar op te durven stellen en in alle opzichten onvoorwaardelijk van jezelf te houden, want ja dat is de spil waar alles om draait.

Het hele leven draait om Liefde en daar bedoel ik ten eerste Zelfliefde mee. Van daaruit kan alles geboren worden . Kom in verbinding met jezelf en daarmee met de ander. Heb lef en durf het leven in alle opzichten te leven ,dus ook je seksualiteit.

Er word gezegd dat wij in Nederland heel  vrij zijn op het gebied van seksualiteit , maar hoe zit dat bij jou persoonlijk? Sta je nog wel eerlijk in verbinding met jezelf ? Is er nog zelfliefde als we het onderwerp seksualiteit aansnijden ? Is er nog onvoorwaardelijke liefde ? Voel je je daadwerkelijk vrij? Neem jij je eigen verantwoordelijkheid ? Neem je de leiding over jezelf in jouw leven of hobbel je maar wat voort ?

Zou dat geen mooie uitdaging zijn om daarmee aan de slag te gaan?  

Het leven is een spel. Kom en ga op onderzoek uit !

Je kunt je zo vrij voelen als een onschuldig kind op ontdekkingstocht in de eigen seksualiteit. Daarbij is tantra een weg van BEWUSTWORDING, het is een levensvisie. Een aanrader is het lezen van het kopje Tantra Professionel  en Tantra levensvisie ( klik hier voor meer info). 

TANTRA LEREN MASSEREN VOOR PAREN  
Privé  op afspraak aan de Cleyburchstraat 16 A ( voor meer info.klik hier)